sábado, 24 de septiembre de 2011

Carta tramesa als presidents dels grups parlamentaris.





Conscient que només sóc un ciutadà, per alguns de vosaltres, tant sols un vot que compta un cop cada quatre anys, quan venen eleccions, m'adreço a vosaltres, il·lustres diputats i diputades, fent un acte de denúncia, un més dels que vinc fent des de l'any 2005, remeten-los el resum històric, (escrit l'octubre del 2010) d'una empresa familiar, “Autos Riera de Blanes 1914”, que, amb quatre generacions, aviat celebraria cent anys.

Si el llegiu, (casmontpuro.blogspot.com) trobareu el relat d'un home indignat i estafat. Un ciutadà d'una societat cansada de tanta hipocresia, mentides i corrupció.

Als anys vuitanta, varem ser víctimes de l'estafa d'un diputat d'aquest “parlament”. Nosaltres, sense voler fer soroll, varem denunciar, demanant ajut al seu pare i patró polític de partit. Aleshores , també “president de la Generalitat de Catalunya” que fent ús del ser poder , el va encobrir, desprestigiant aquest “parlament” i la “democràcia”.

A nosaltres, aquests fets, a més d'acabar am la vella i estimada empresa i el patrimoni familiar, ens varen provocar unes ferides que, per la nostra dignitat i memòria històrica, només per això, volem que sàpiguen, ara, fent tant soroll com calgui.

Vosaltres que teniu l'honor de ser diputats, teniu l'obligació de treballar, no només per els interessos del vostre partit i els seus patrons, sinó també i sobretot, per aquest país i els seus ciutadans, i per dignificar el “parlament de Catalunya”, l'institució més sagrada de la democràcia.

El proper octubre, farà quaranta anys que aquell gran “català universal”, el mestre Pau Casals, estrenava “l'himne de les nacions unides”, al temps que rebia “la medalla de la pau” a la seu de la ONU de Nova York. En aquell acte, va dirigir als assistents un breu discurs del que s'ha fet famós la frase “ I am a catalan”. Va dir, “ jo sóc Català”. Catalunya avui es una província d'Espanya, però que ha estat Catalunya? Catalunya ha estat la nació més que gran del món. Ús explicaré perquè. Catalunya va tenir el primer parlament, molt abans que Anglaterra....

Una salutació.



Dionís Riera Mòran
D.N.I 40234274 Y
Bústia C. 89 Tel 690871526
17243 - Llambilles - El Gironés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario